Sjukhet

Igårkväll var en riktig höjdare. Käkade knappt någonting på hela dagen och möttes av fiskmiddag när jag kom hem. Började må illa men efter att ha övertalat mig själv att det bara var tramserier från min sida så reste jag mig ur sängen och travade ner till Odenplan med André för att hyra film. När jag som bäst står och ska välja film sköljer illamåendet över mig och jag inser att jag är på väg att svimma så jag går ut. Sätter mig i en port med huvudet mellan benen, kränger av mig jacka och tröjor och tror att det ska bli bättre. Icke. Snart står magen i halsen och jag springer fram och spyr vid ett träd. Min hjälte till pojkvän fixar en taxi eftersom jag knappt kan stå utan att bli yr. Väl hemma är allting bättre och vi kollar på "Flickan", som för övrigt förtjänar ett helt eget inlägg. Fantastisk film. Natten blir febrig och varm och jag vet inte om det är en dröm när André går upp för att gå till jobbet. Vaknar vid elva med värsta febern, somnar om och vaknar lite piggare vid två. Driver runt hemma, försöker äta, försöker att inte somna om. Knaprar två Ipren och lyckas pilla lite på mitt projekt samt röka två cigg. Fräscht.
//Paolo

Yoghurt, javisst!

Jag har haft en ytterst seriös plåtning av mig själv till min bok om yoghurt som jag har som projektarbete. Här ser ni två helyllebilder som inte alls speglar hur sjukt trött jag är, nej nej!
Yoghurt makes you happy!♥

Snela?

Alltså kill me på riktigt. Jag orkar inte med p100. Högen av grejer att göra bara växer ju mer man tar i den. Jag mår illa.

Nattligt inlägg

Idag var tanken att jag skulle jobba men p100 hela dagen. Den tanken förblev just en tanke och jag har väl inte varit så jätteeffektiv den här dagen om man säger så... Jag är ganska duktig på att hitta på saker som är viktigare. Som att hänga på face, laga mat, äta mat, läsa Le Clezio, prova mammas gamla kläder (inklusive hennes två bröllopsklänningar), läsa bloggar, blogga, åka bil med björn, köpa godis, titta på en dålig film med en snygg Kiera (Domino) och sen komma hem för att i princip börja om processen.
Därför ska jag nu ta död på mig själv. Jag illustrerar detta med två bildet. Det är inte på riktigt men jag varnar ändå känsliga läsare och passar på att påpeka att det inte är så bra att byta ut sina fingrar mot två riktiga pistoler. Gör inte det snälla ni...
Dödar mig själv. Jag är arg.

Död, ni ser händerna falla. Och ni ser att jag är lite blå. Ganska fridfull ändå.
Glöm inte att ställa fram klockorna förresten.
/Roberto

Det var en gång...

...en Paolo och en Roberto som satt på en sunkig bar en måndagskväll och diskuterade livets djupa frågor. Detta är inte något ovanligt förekommande fenomen och både Paolo och Roberto kände sig alltmer hemmastadda i barens hörnsoffa då de sakta lät svårmodet kicka in allteftersom alkoholen sipprade ut i blodet. Av någon anledning kom samtalet in på fyllekåthet och vi förde en rofylld diskussion kring ämnet. Vi kom fram till att fulla och kåta blir vi nog alla ibland och vi skrockade djupt och skålade i glasen. Vid bordet bredvid satt några finansvalpar och tittade med stora ögon, eller nej finansvalp är fel ord, de hade samma blick som ett par rediga kapitalister som vill tjäna storkovan på att köpa aktier i vapenindustrin men felet var att de var allt för unga och orutinerade. Vi kan istället kalla dem för Finansfoster. Eller kanske små spermier som just tagit sin första simtur… Paolo och Roberto hade uppenbarligen lyckats väcka spermiernas intresse med diskussionen kring fyllekåthet och en av de mest modiga spermierna traskade med tveksamma steg fram till vårt bord och slog sig ner på en stol bredvid Roberto. Spermien presenterade sig själv länge och väl genom att långsamt uttala sitt eget namn, hålla kvar handen lite för länge och efter att Roberto sagt sitt namn fråga om stavningen för att riktigt vara säker på att han uppfattat saken rätt. Efter att både Paolo och Roberto blivit hälsade på, bestämde han sig för att styra in ämnet i en riktning som han trodde skulle passa två blonda fruntimmer väl i smaken. Han berättade att de under kvällen hade haft vägarna förbi Berns där hans far (troligtvis en finansterrier) hade haft en enklare tillställning och bjudit sina gäster på välsmakande drinkar. Jag och Roberto svarade att ”Oh så trevligt, en kväll på Berns slår då aldrig fel. Tänk en sådan trevlig omgivning för att inte tala om folket som rör sig i den.” Spermien tycktes tänka att han nu hade sin fångst på kroken och att det bara var att dra till med håven för att roffa åt sig fångsten. Han la därför in sitt starkaste kort och berättade om sitt yrke som bildredigerare, jag citerar honom: ”jag arbetar med photoshop”. Vi tog ett sidospår in i debatten, om huruvida det är rätt eller fel att redigera bilder och på så sätt skapa ett ideal för framförallt unga tjejer som är omöjligt att uppnå, innan spermien harklade sig och sköt ut stolen. Det var dags för le point final…

Han tackade för den trevliga pratstunden och frågade, som i förbifarten, om vi inte var sugna på lite gratis sprit månntro?

Här har vi det SPRIT leder till FYLLA som leder till KÅTHET som leder till SEX.

Nej, riktigt så enkelt är det inte (alltid). Paolo och Roberto sa ”tack, men nej tack” och hånflinade samtidigt som de vinkade med ena handen på ett sådant vis som drottning Silvia ofta gör då hon vill visa sin uppskattning till en folkmassa av något slag.

Roberto var nära att lägga in en sista slutkläm på det hela genom att säga något i stil med ”Simma nu lugnt, som små spermier bör, livet måste inte alltid vara en tävling. Inte ens för en spermie” men lät orden förbli outtalade.

 

/ Roberto


spånar på en skivoutfit...

Hittade en sjukt snygg Paris-inspirerad, 2-delad dräkt bland mammas gamla kläder. Hmm, maybe baby!
/Roberto

Nu händer det igen

Om jag någonsin känt nåt har allting varit en dröm
Som lurat mig ifrån dig
Säg det till mig, säg som det är nu
Säg vad du vill med mig
Nu händer det igen

YÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄSSSSSS!!!!!

Jag fick jobbet på Accent! Åh jag är så jävla lycklig! 300 sökande och JAG fick det?!
Jag fattar inte, fy fan vad bra det här känns!
// ROBERTO

Seså! Följ vår blogg med Bloglovin'

bloglovin
Klirrevirreklicka!

still

vill ha sommar, vill gå barbent, vill bli solbränd, vill ha solisar jämt, vill dricka glassiga drinkar, vill bli tvungen att söka skugga, vill festivala, vill slippa vara inne, vill bada i lera med gummistövlar, vill simma med ormar, vill rida ut på hest, vill slippa jacka, vill svettas överallt, vill ha en permobil på arvika, vill leva på ris med salsa, vill bli ihjälbiten av myggor, vill allt sånt helst nu tack
/Roberto

Michael Lindgren

känner ni igen Mårten från Ebba och Didrik? Han gör verkligen exakt samma roll i Darling som i Ebba och Didrik. Kanske spelar han sig själv, vem vet? Han har i alla fall exakt samma inövade minspel i båda rollerna...
Mårten                                                    Nico

/ Roberto

Skepp och hoj!

Jag är så trött att mina ögonlock har svårt att hålla sig uppe. Jag är så trött att blicken fastnar på diverse föremål runt omkring mig - en kaffekopp, en blå vas med konstig form eller mina strumpor som ligger bra till i blickfång. Jag har så otroligt mycket att göra i skolan och egentligen borde jag känna en jäkla motivation för att satsa rejält såhär i slutspurten på gymnasiet, men jag känner bara meningslöshet i allt vi ombeds göra och som sedan ska stämplas med ett betyg. Jag vill börja med det roliga nu på en gång, det som förhoppningsvis leder någonstans eller som i alla fall väckt mitt intresse och lusten till att faktiskt kämpa för att lyckas. Det känns ungefär som att jag har hamnat i ett mellantillstånd mellan himmel och helvete, en värld som kallas limbo. Där sitter jag nu och väntar på att få komma upp till himlen, men hela tiden hotas jag av att istället falla ner i helvetet på grund av min obefintliga motivation att ta tag i saker. Jag sitter ju mycket hellre och skriver flummiga texter i låtsasvärlden som kallas internet. (Ja, jag har just fått WiFi i Limbo.)
Nej, jag ska göra upp en plan för dagen. Planen går ut på att värva diverse belöningsmoment med jobbigare saker. Jag tror jag börjar med ett belöningsmoment som består i att titta på Darling på SF-kanalen. Den börjar faktiskt nu och palla spela in liksom. Sen ska jag... uuuh hatar ordet.. plugga.
/ Robban

Roberto tar sig en rejäl funderare

Jag har kommit fram till att jag lider av någon form av utvecklingskris. Men jag tror inte på skolkuratorer, de är lömska. Därför har jag gjort en trestegsplan i vägen till självhjälp:

Steg ett: Den kanske viktigaste punkten av de alla. Trappa ner på de procenthaltiga dryckerna. Efter några års studier har det kommit till min insikt att dessa skapar fler problem än de löser.

Steg två: Strukturera. Jag behöver lite struktur i mitt liv nu när allt annat är kaos. Jag behöver en plan på vad jag ska göra här i livet. Just nu ser den ut ungefär såhär (men den kan komma att ändras): se till att härda ut sista tiden på gymnasiet, se till att få åtminstone ett av de sommarjobb som jag har sökt, läsa litteraturvetenskap på universitetet som sommarkurs på distans, halvtid. Därefter börjar allvaret. Blir jag antagen till Göteborgs universitet så funderar jag på att köra, fast jag vet inte - här krävs lite mer tid för att överväga saken. Men "Medie- och kommunikationsvetarprogrammet - PR, opinionsbildning & omvärld, 180 hp" låter onekligen intressant. Har planer på att möjligtvis gå vidare till journalisthögskolan efter det, men det är ju faktiskt en fråga om att bli antagen också. Journalistyrket är det bara idioter som jag som ger sig in i (det finns ju för fanken inte några jobb!) men antingen gamblar man eller så ångrar man sig resten av livet. Nej, okej det behöver inte vara så radikalt, men lite så känns det faktiskt.

Steg tre: Flytta hemifrån. Och det fortast möjligt. Eller i alla fall till hösten. Jag står inte ut på en ö så mycket längre till.

Sedan borde jag bli lesbisk radikalfeminist, det har jag alltid hävdat, men tyvärr kommer det inte fungera i praktiken vilket är lite synd. Alla föds vi inte med samma förutsättningar, vilket är jävligt orättvist. Jag är helt säker på att det här vore lösningen på alla mina problem, att bli lesbisk radikalfeminist. Frågan är bara hur man gör då. Var ska man börja? Hur går jag tillväga?
/ Roberto

Snygg bild på snygg brud? Tack, tack jag vet

/ Roberto

Angående igår...

...så är det jävligt svart. Jag verkar ha ringt halva telefonboken mitt i natten. Och skickat "vad ska du göra ikväll?" till en person kl 3.40. Bra där Sanna! Bra bra! Fast det är nog lika bra att gårdagen är lite svart. Jag tror det blir bäst så.
// Roberto

det alla har väntat på

andré fick just tre stjärnor på bana 12: värld 1

idag är det 19 år sedan världen blev fullkomlig

Ja, det stämmer: Idag fyller jag 19 år. Firandet har pågått i cirka 14 timmar nu. Tolvslaget på Star Bar, som inom en radie på ungefär två meter från mig själv var ett trevligt ställe. Fick min första present av Vera: två jättesöta läppglans. Man är ju beroende. När Star Bar stängde igen verksamheten vid ett drog jag och pojkvän hem. Vera tog bussen åt andra hållet. Roberto hängde kvar.. eller? Vill ni veta vad Roberto gjorde igår? Det vill nog hon också. Om någon såg eller hörde henne mellan typ klockan 01.00 och 05.00 inatt så maila [email protected]. Hur som helst. Morgon. Kaffe, mackor, presenter, juice, cigg. Släpade med mamma till Humana och fyndade ett par mockashorts. Handlade mat till ikväll. Ska bjuda på lammstek. Kött.
// PAOLO

NF7:s studentskiva 16/3 - en riktig hestfest!


De melankoliska rummen finns inom oss alla. Utan svårmodet blir vi människorobotar. Vem vill vara en robot? Nej skärpning - Carpe diem till er alla. Ta vara på livet! På dagen! Och gör det nu! Med detsamma. Heehh...

Det är en bra morgon. En bra morgon följer i de flesta fall en inte lika bra kväll, vilket stämmer ganska bra i det här fallet. Igår var jag i min egen lilla värld. För mycket upptåg under veckan har lett till en bristande sömn och jag hamnade i någon sorts dvala igår när jag kom hem från skolan. Jag drömde att jag vaknade till lite titt som tätt och då tog en titt på klockan som visade att jag hade sovit flera timmar, därefter flera dagar, flera veckor osv i all oändlighet. Jag fick panik innan jag insåg att jag bara hade sovit någon timme, ungefär.
Men idag är alltså en bra morgon, solen skiner och jag har förtärt en fransk frukost à la Croissant et café noir och läst nya Elle som jag fick dagen till ära.
Det här handlar inte om någon töntig Carpe Diem text om ni nu tror det. Jag ska fan inte fånga dagen. Jag ska inte fånga (eller haffa) någonting idag. Jag ska bara leka med min vän P100. Sedan ska jag dricka öl.
// Roberto

jag vill gå på rejv


Roberto införskaffade ett nytt mellannamn under gårdagens storslagna studentskiva

"haffarn"


/ Paolo

Jag tänkte på en sak

Allt är stilla
allt rör sig
Det snurrar lite
fast jorden har stannat
Det är ett fel i Newtons lag
Allt kallar
Allt kallar hela tiden
Det är så jävla kallt
Men
vad är mitt kall i livet?
Vad är ett liv?
Jag vill åka hem
sova i ett djurhål
Jaga och äta
Släcka törsten
Blod?
// Roberto

Den fabulösa forskarskivan

Kvällen igår ska och bör inte analyseras alls faktiskt. Vi hoppar den biten. Alla med på det? Jag hade kul, det blev lyckat och det blev urfuckat. Som planerat.
//Roberto

12/3: det var folk, riktig öl och Paolo + Robertos omtalade debut


I think I'll head home

blää.. skivan är snart och jag är trött och lyssnar på deppig musik. inte pepp alls med andra ord. men det är väl inget som lite folle inte kan fixa. lite folle och lite vänner. lite folle, lite vänner och lite bra musik. plus att jag ska vara naken hela kvällen. blir nog bra. eller halvbra. bra. / Paolo

plugga? näääee.. leka med hår, smink och kläder? jaaaa!

När jag blir stor ska jag uppfinna självutlösare till webkameror. /PAOLO

Åååååh ja, vi är så grymma!

Jag är typ död. Har firat Anna som fyllde 20 idag! Den jäveln...! Imorgon har jag och Paolo och alla andra forskare skiva på K15. Nomineringarna kommer bli klockers, mina vänner. Outfiten är också spikad. Det kommer bli bra det här. Jag har till och med köpt ett par skor som antagligen var stulna, men liksom bah ehh hehhee WHATEVA!
// R

HAHAHA! ni bli inte av med oss...

"Ni kommer definitivt bli bokade igen."

Hets

Mycket skall uträttas idag. Jag och Paolo skall fixa med alla nomineringar till klasskivan, som är imorn! Jag måste hitta en duglig, och inte alltför dyr, outfit... (Ja, jag är ute i sista sekunden.) Och dessutom tänkte jag leta upp en guldsmedsaffär som kan fästa mina berlocker på ett guldarmband. I samma veva tänkte jag försöka sälja två guldringar som är alldeles för stora (jag fick sälja dem för mamma, ni behöver inte oroa er). Sen ska jag träffa Tiffy och leverera hennes och Emmys biljett. Och just det, plugga känns det ju verkligen som att jag kommer hinna med att göra denna studiedag. Äääh? Näj.
// Roberto

Alla hästar hemma?

Här har ni henne på bild. Robertos Paris! En riktig snel hest.

Håll för öronen, för nu kommer mitt vårskrik, AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

Nu ska jag iväg till stallet och leka Ronja Rövardotter i skogen med Paris. Det blir najs bajs. Herrå!

Gaaaaaaahh

Kvällen i fredags var typ den bästa på otroligt länge, kanske den bästa någonsin. Vi hade så otroligt jävla roligt så det är inte sant! Alllt var bara top top top! Och det var världens kick att stå i dj-båset och höra alla jubla när det kom en låt som folk kände igen. Vi bestämde oss för att köra gråt-låten Tro och Tvivel som sista låt. Jag och Paolo röjde järnet och det kom fam en random kille som sa att han tyckte det var den bästa låten som någonsin skrivits. Jag fick bara lust att ge honom en fet kram för jag blev så otroligt jäkla glad. Kommer inte ihåg om jag gjorde det eller inte. Men åh, jag svamlar, vill bara säga tack till allt och alla som kom dit och dansade järnet. Ni gjorde vår kväll! Tack, tack tack, tack TACK!
Robertos pigga och fräscha morgonutseende... Den bjussar jag på!

sitter och chillar med uppspärrade ögon, har laddat med löshår kvällen till ära

OJOJOJ snart händer det!


Roberto funderar


Humana löser alla problem. Alltid.

Paolos "spela sönder Nalen och dansa hela natten"-outfit -->      CHECK!
Robertos "spela sönder Nalen och dansa hela natten"-outfit -->   CHECK!

random spam / svar på det du undrar

http://www.facebook.com/event.php?eid=381627649026&index=1
http://www.facebook.com/event.php?eid=381627649026&index=1
http://www.facebook.com/event.php?eid=381627649026&index=1
http://www.facebook.com/event.php?eid=381627649026&index=1

Dagens tips från Paolo

Morot är gott.

IMORGON I NATTEN

Imorgon kära vänner så inträffar det sagolika. Vi spelar på Fight Club. Vid den dramatiska tiden 00.00 är det dags för vår del men kom för all del dit innan och sup. Och lova att dansa. Och att ha roligt.
Såhär är det meningen att ni ska se ut på lördag när ni vaknar.

Roberto borde ta att gå till bädds nu. Det är hög tid att Roberto slaggar. Nu.

Imorgon ska jag softa med fysik, softa med häst, softa med musik och softa med folle. Det blir nog soft.
God hatt

Mmm

Jag åt precis mitt örhänge. Trodde det var ett popcorn. Fett onajs.
/R

Wööööö

Roberto is back in business och nu är det inte långt kvar till fredag. Jag lyckades åka ifrån min väska som blev kvar i München på väg hem från Nice. Men det var väl kul för väskan, typ. Hoppas den spårade galet.
Jaja, jag fick tillbaka väskan och det magnifika innehållet idag. Roberto mår bra. Så bra att Roberto bestämde sig för att röja till lite Spottemusik.
Roberto, inga konstigheter

Ich wär so gerne Millionär

Om vi spelar den här låten, kommer folk att dansa då?
Die Prinzen – Millionär - A-Cappella
SNÄLLA, SÄG JAA?!

Man ska vara slug.

Nu när Sanna är i Nice och inte går att nå (säger vi, jag pratade med henne igår) så tänkte jag på egen hand ta beslutet om vem av oss som är Paolo och vem som är Roberto. JAG, Carolina, är Paolo. Har alltid varit.
LIKHETEN ÄR FUCKING SLÅENDE!

Now it´s official! Det vill säga det sägs så på ansiktsbok.

http://www.facebook.com/event.php?eid=381627649026
ATTENDA EVENTET YOU BASTARDS!

FOLLESÖNDAG 28/2

Igår körde vi en klassisk follesöndag. Det var ett sexpack var. Det var Håkan. Det var deppiga samtal. Det var hög musik. Det var galet dansande. Det var grannar som ringde. Det var nattsudderi. Det var helt enkelt follesöndag.
Det där var på Dovas någon gång. Haha jag vet när! 200-dagars. De sämst investerade 80 kronorna i hela mitt lilla liv. Fy fan. Tacka vet jag Dovas. Dovas? Dovas!

RSS 2.0